СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ ВІД СЕРВІСУ TOYOTA

Спеціальні пропозиції Сервісу
Діє до 31 липня 2024 р.
Дата публікації: 8 липня 2024 р.
sajt_antibak_cistka

ЛІТНЯ СПЕЦПРОПОЗИЦІЯ «СВІЖЕ ПОВІТРЯ ВІД TOYOTA»

АНТИБАКТЕРІАЛЬНА ЧИСТКА СИСТЕМИ КОНДИЦІОНУВАННЯ ВСЬОГО ЗА 500 ГРН*

Антибактеріальна чистка кондиціонера в автомобілі є важливою процедурою, яка забезпечує свіжість повітря в салоні і запобігає поширенню шкідливих бактерій. Застосування спеціальних засобів та професійного обладнання дозволяє глибоко очистити систему кондиціонування і забезпечити комфортне та безпечне перебування в салоні автомобіля.

- Перший етап антибактеріальної чистки полягає у видаленні бруду, пилу, а також накопичених бактерій у системі кондиціонування. Це здійснюється шляхом розбирання фільтрів і видалення їх забруднених частинок. Часто бактерії можуть накопичуватися вологих місцях, таких як фільтри, конденсатор і вентиляційні отвори.

- Після видалення видимого бруду, застосовуються спеціальний антибактеріальний засіб від TOYOTA для очищення системи кондиціонування. Засоби для чистки мають відмінні якості по нейтралізації бактерій та неприємного запаху. Вони розпилюються в систему кондиціонування і залишаються на певний час для глибокого проникнення та дезінфекції.

 - Після виконання робіт по чистці рекомендується замінити фільтри, що збереже ефективність очищення на довший період. При потребі проводиться дозаправка.


Тільки з з 08.07.2024 р. до 31.07.2024 р. встигніть скористатися спеціальною спецпропозицією сервісу Тойота Центр Ужгород «Карат Мотор», щоб впевнитися, що ваші літні поїздки будуть комфортними та безпечними.

м. Ужгород, вул. Урожайна, 44

Записуйтеся на сервіс онлайн, або телефонуйте: +38 (097) 926 30 00

*Під спеціальною пропозицією мається на увазі зменшення ціни з 870 грн до 500 грн на застосування оригінального засобу для очистки системи кондиціювання спрею Toyota PZ447-00PF0-05 під час перевірки фільтра кондиціонера. Вигода розповсюджується на автомобілі марки Toyota та Lexus, діє в Тойота Центр Ужгород «Карат Мотор», м. Ужгород, вул. Урожайна, 44 у період з 08.07.2024 р. до 31.07.2024 р.  За більш детальною інформацією просимо звертатися за номером: (097) 926 30 00. Не є публічною офертою.

З'явилися запитання?
Бажаний канал комунікацій
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля