Новий дизайн і комфорт: Toyota розпочинає продажі в Україні RAV4 2022 року

Новини
Дата публікації: 20 лютого 2022 р.
sajt_rav4_adventure_tojota_uzgorod

Toyota анонсує початок продажів автомобілів лінійки RAV4 2022 року в Україні.

Оновлені комплектації легендарного кросовера мають виразний дизайн і підтримують ефективні технології, що перетворюють будь-яку подорож у комфортну пригоду.

Toyota RAV4 2022 року представлений у шести комплектаціях — у позашляховій версії Adventure, а також у версіях Live, Active, Lounge, Style і Premium*. Усі автомобілі отримали оновлення екстер’єру: нова передня оптика, світлодіодні протитуманні фари; та інтер’єру, зокрема LED-підсвічування у салоні і розетки USB (Type-C) 3А для зарядки смартфонів та інших пристроїв(замість Type-A 2,1A).

RAV4 у новій спеціальній комплектації Adventure має чимало оновлень. Основними рисами автомобіля є особливий дизайн переднього бампера і повністю чорна решітка радіатора, що надає йому яскравішого та виразнішого вигляду. Серед інших особливостей моделі —19-дюймові легкосплавні диски із матовим сірим оздобленням і розширені накладки колісних арок, завдяки яким RAV4 Adventure ефектно вирізняється на дорогах. Салон пригодницького RAV4 Adventure отримав оздоблення зяскравими акцентами помаранчевого кольору.

RAV4 Adventure доступний для українського ринку із гібридним 2,5-літровим двигуном** та інтелектуальним повним приводом, що забезпечують надійне кермування з витратою пального 5 л/100 км (у міському циклі). RAV4 Adventure представлений у чотирьох варіантах кольору екстер’єру, а також двоколірній гамі — з кузовом кольору хакі та сірим дахом*.

Також усі комплектації Toyota RAV4 2022 року (окрім Live) отримали ілюмінацію кнопок керування склопідйомниками. У комплектаціях Active  і Lounge присутні й передні сенсори паркування. Модель у комплектації Lounge отримала нові 18-дюймові диски і пристрій для бездротової зарядки смартфонів. Окрім того,Toyota RAV4 Lounge буде доступний ще і з переднім приводом для 2,0-літрового двигуна**. Комплектації Style і Premium отримали новий дизайн фар головного світла і 19-дюймові диски. Для комплектації Premium також доступне електрорегулювання переднього пасажирського сидіння, зокрема за висотою.

Усі комплектації Toyota RAV4 мають модифікований зовнішній вигляд і забезпечують високу продуктивність для комфортних подорожей улюбленими містамиі відкриття нових доріг за їхніми межами.

* Наведені тут і далі назви комплектацій та кольорів кузова/салону є суто умовними, використовуються винятково заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах.

** Тут і далі значення вказане умовно та може незначною мірою відрізнятися від робочого об’єму двигуна. Більш детальна інформація наявна в офіційних дилерів Toyota.

Тойота Центр Ужгород Карат Мотор

тел.:

+380687440400

+380959263000

Залишились запитання?
Бажаний канал комунікацій
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля